Wie ben ik

Zoals de naam van de website al doet vermoeden is mijn naam Mindy. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn gezinnetje (mijn partner Joris, mijn dochter Hannelore en plusdochter Améline ) in Hoeselt.

 

Op mijn 18e kocht ik mijn eerste DSLR camera. Ik ging meteen aan de slag, een stilleven, een vriendin in hartje Antwerpen laten poseren,.. Na enkele jaren ‘spelen’ heb ik enkele opleidingen gevolgd. En na veel oefenen kan ik met trots zeggen dat ik ondertussen sinds begin 2019 in bijberoep ben als fotograaf.

 

Ik heb een grote passie voor foto’s, en dit kan je in elke fotosessie ook zien. Ik probeer elke fotosessie net ietsje anders te maken. Een gekke snoet/pose/springen/draaien/dansen.. Alles kan en alles mag.

Mijn doel is om een verschil te maken, dat je na jaren nog steeds een warm gevoel krijgt als je naar de foto’s kijkt. Dat je tevreden naar huis gaat en graag nog eens terug komt.

 

Naast mijn bijberoep werk ik voor Zorggroepzin. Ik doe er administratie en onthaal. Bij Zorggroepzin kunnen mensen (en/of hun familie) met verslavingsproblemen en mensen met geestelijke gezondheidszorgen terecht. Ook dit doe ik al meer dan 5 jaar met heel mijn hart.

 

De mensen rondom mij zullen mij omschrijven als goedlachs, behulpzaam, vrolijk en liefdevol. En wetende dat ik dit kan overbrengen naar andere mensen maakt me echt gelukkig!

Dankjewel dat jij keer op keer voor Mindy maakt Foto’s kiest!

Mindy 

Mensen die nu mijn facebook pagina geliked hebben.

jaar ervaring als fotograaf.