mindymaaktfotos@gmail.com

Je mag mij altijd een email sturen indien je vragen hebt.

0473 54 92 60

Je mag mij altijd een WhatsApp berichtje sturen indien je vragen hebt.


Worden de gemaakte foto's gebruikt op social media ?

Ik zal dit NOOIT zonder toestemming doen. De keuze is dus volledig aan jou.

 

Hoe kan ik een sessie boeken?

Sessies kunnen geboekt worden via de facebook pagina (mindy maakt foto’s), whatsapp (0473 54 92 60) of via mail (mindymaaktfotos@gmail.com)

 

Hoeveel foto's maak je tijdens een reportage?

Een vraag die ik super vaak krijg, dit is natuurlijk afhankelijk van hoe er mee gewerkt wordt. Geen nood, ik leer jullie de trucjes wel voor leuk en spontaan te poseren. In de info fiche zie je ongeveer hoeveel foto’s je kan verwachten, dit is enkel een indicatie. Zijn er meer goede foto’s gemaakt krijg je ze uiteraard kosteloos erbij.

Mag ik (als klant) de gemaakte foto's zelf bewerken?

NEEN, dit mag absoluut niet. 

Je kiest voor mij als fotograaf omdat ik werk in een specifieke stijl. Ik wil dan uiteraard ook niet dat de klant de foto zelf bewerkt (bijvoorbeeld door het toevoegen van een filter).

Het werk van een fotograaf is een presentatie van diens kunnen en dus een belangrijke bron voor nieuwe opdrachten. 

 

Maak je ook cadeaubonnen?

Absoluut! Je mag me gewoon zeggen voor welk bedrag/fotosessie je dit wilt en ik zorg ervoor. Cadeaubonnen kunnen afgehaald worden in Hoeselt of verzonden worden per post.

Wanneer ontvangen we de gemaakte foto's?

De foto’s worden eerst digitaal bewerkt, daarna krijgen jullie een link via wetransfer waar jullie ze in hoge resolutie kunnen downloaden.
Alle fotosessies worden binnen de 2 weken afgeleverd. Enkel huwelijk en newborn kan soms oplopen tot 3 weken.

Worden er extra reiskosten bijgerekend?

We spreken vooraf een vaste prijs af. Hierin zit alles opgenomen; dus ook de eventuele reiskosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Wat als er meer goede foto's zijn?

Het aantal foto's dat je krijg bij een sessie is louter een indicatie. Wordt er goed meegewerkt, dan zullen er zeker en vast meer goede foto's bij zitten. Als er meer goede foto's zijn worden deze alsook zorgvuldig afgewerkt EN je krijgt deze er KOSTENLOOS bij.