Newborn - 175€

Nieuw leven in huis, wat een beleving. Die eerste maanden vliegen voorbij, deze kan je dus beter maar snel vastleggen.
Ik voorzie een 2 tal uur voor deze fotoshoot. Hier wordt voldoende tijd voorzien om te knuffelen, voeden, in slaap wiegen,..
Bij voorkeur wordt de baby nog gevoed voor aanvang van de fotoshoot. Jullie krijgen hier alle nodige privacy voor in mijn studio.


Broertjes en zusjes zijn zeker welkom voor gezinsfoto’s. Deze worden gemaakt bij aanvang van de fotoshoot zodat papa (of oma/opa,..) naar huis kan gaan en we in alle stilte en rust kunnen verder werken met de baby.
Ik voorzie al het nodige materiaal. Denk maar aan verschillende dekentjes, wraps, haarbandjes, mandjes,.. Je geeft op voorhand je voorkeur door voor kleuren/thema’s.

 

Het beste moment voor een newbornshoot is tussen 7 en 14 dagen. Deze afspraak leg je best vast rond de 4e maand van je zwangerschap. Zo kunnen we zeker zijn dat ik nog voldoende momenten heb rond je uitgerekende datum. We leggen 2 momenten vast, maar deze kan uiteraard aangepast worden moest je vroeger of later bevallen. Je mag contact met me opnemen binnen de 48u na je bevalling. 

 

Een kleine tip: kleed je niet te warm voor deze sessie. In de studio is het lekker warm gemaakt voor de baby. Voorzie voldoende voeding en pampers, en draag zelf neutrale kledij als gezin. 

 

  • Fotosessie in de studio, gelegen in Hoeselt
  • Fotosessie vindt plaats tussen 7 en 14 dagen na de geboorte
  • De fotosessie duurt ongeveer 2uur
  • Je krijgt ca. 30 bestanden in HD verzonden via wetransfer
  • Allerhande outfits/thema’s voorhanden