Fotoshoot zwangerschap/koppel/gezin op locatie - 165€

Wil je leuke gezinsfoto's? Of ben je zwanger? Dan leg ik dit ook graag voor jullie vast. Dit kan zeker ook op locatie. Hier heb je meer variatie dan in de studio. Als je zelf een voorkeur hebt voor een locatie mag je dit zeker doorgeven. 

Zwanger zijn..  Het begin van iets prachtig en wonderbaarlijk. Als zwangere vrouw krijg je vaak de opmerking dat je straalt. Net dat wil ik vastleggen. Een eeuwige herinnering aan de mooie 9 maanden vol ongeduld naar je kleintje. De toekomstige papa (of tweede mama) en eventuele broertjes en/of zusjes zijn zeker welkom op deze fotoshoot. 

Een kleine tip:  zorg dat jullie neutrale en bij elkaar passende kledij aan hebben. Je mag me zeker voorbeeldjes sturen, ik kies graag met je mee.

 

  • Fotosessie op een locatie naar keuze (buiten een straal van 20km wordt er een verplaatskost bijgerekend)
  • Maximum 2 volwassenen
  • De fotosessie duurt ongeveer 60 minuten
  • Je krijgt ca. 35 bestanden in HD verzonden via wetransfer

 

Fotoshoot zwangerschap/koppel/gezin in studio of weide achter de studio

- 95€ (minisessie)

Wil je leuke gezinsfoto's? Of ben je zwanger? Dan leg ik dit graag voor jullie vast.

Zwanger zijn..  Het begin van iets prachtig en wonderbaarlijk. Als zwangere vrouw krijg je vaak de opmerking dat je straalt. Net dat wil ik vastleggen. Een eeuwige herinnering aan de mooie 9 maanden vol ongeduld naar je kleintje. De toekomstige papa (of tweede mama) en eventuele broertjes en/of zusjes zijn zeker welkom op deze fotoshoot. Ik heb enkele zwangerschapsjurken ter beschikking. Indien je deze wenst te gebruiken mag je dit even melden bij het boeken van de fotoshoot. Hier wordt GEEN meerprijs voor gerekend!

Een kleine tip:  zorg dat jullie neutrale en bij elkaar passende kledij aan hebben. Je mag me zeker voorbeeldjes sturen, ik kies graag met je mee.

In de studio is het standaard met een tradionele witte, zwarte en/of beige achtergrond. 

  • Fotosessie in de studio, gelegen in Hoeselt
  • De fotosessie duurt ongeveer 15 minuten
  • Je krijgt ca. 10  bestanden in HD verzonden via wetransfer