Communie/lentefeest op locatie - 165€

Een belangrijke mijlpaal in het leven van je kind. De communie/lentefeest/vormsel,.. Natuurlijk weer een leuk moment voor herinneringen vast te leggen. Een mooie jurk, leuke broek, strik, das, vest, ... Elk detail leg ik vast. Je krijgt zowel geposeerde foto’s als speelse en gekke foto’s. Een leuke afwisseling dus! Op locatie vinden we zeker en vast voldoende leuke plekjes.

Wil je graag ook enkele gezinsfoto's? Dat is zeker mogelijk, graag even melden bij het boeken. (hier komt een kost van 15 euro bij) 

Een kleine tip: als je graag gezinsfoto's wilt zorg dan dat jullie neutrale en bij elkaar passende kledij aan hebben.  Je mag me zeker voorbeeldjes sturen, ik kies graag met je mee.

 

  • Fotosessie op een locatie naar keuze (buiten een straal van 20km wordt er een verplaatskost bijgerekend)
  • De fotosessie duurt ongeveer 45-60 minuten
  • Je krijgt ca. 35 bestanden in HD verzonden via wetransfer

 

Communie/lentefeest in de studio of weide achter de studio - 95 euro (minisessie)

Een belangrijke mijlpaal in het leven van je kind. De communie/lentefeest/vormsel,.. Natuurlijk weer een leuk moment voor herinneringen vast te leggen. Een mooie jurk, leuke broek, strik, das, vest, ... Elk detail leg ik vast. Je krijgt zowel geposeerde foto’s als speelse en gekke foto’s. Een leuke afwisseling dus! 

In de studio is het standaard met een tradionele witte, zwarte en/of beige achtergrond. 

  • Fotosessie in de studio, gelegen in Hoeselt
  • De fotosessie duurt ongeveer 15 minuten
  • Je krijgt ca. 10 a 15 bestanden in HD verzonden via wetransfer