Lockdown 1

Lockdown 1

C O R O N A 

Corona laat bij iedereen wel een grote indruk achter. Ben jij één van die gelukkige die nog niet in aanraking is geweest met corona? Super, maar helaas kan niet iedereen dit zeggen. De eerste lockdown nam ik eerlijk gezegd niet alles super serieus.. Ik moest gedwongen een pauze nemen van fotografie maar ook hier had ik vrede mee. Ik had toen nog geen idee hoe groot die impact van corona zou zijn. 

Ik ervaarde gemengde gevoelens tijdens de eerste sluit. 

Enkele negatieve gevoelens: Buiten het feit dat ik net zoals iedereen geen FTF contact kon hebben met mijn familie en dat ik het ook stiekem wel heel erg jammer vond toen de winkels dicht gingen, heb ik uiteraard, net zoals vele zelfstandigen, omzetverlies geleden. Maart/april is de 2e meest drukke periode voor mij als fotograaf. Zoveel communicantjes die leuke foto's willen voor hun grote dag. 

Enkele positieve gevoelens: Ik genoot samen met mijn vriend en dochter van de rust. Gewoon even niets doen en vooral niets moeten. Ik ben de hele periode wel werkzaam gebleven op mijn hoofdjob, dus ik had zeker wel de nodige afleiding. Samen wandelen, fietsen, eendjes eten geven. Stiekem toch echt wel genoten. Daar mijn eigen dochter de enige was die ik kon/mocht fotograferen heb ik hier natuurlijk ook gebruik van gemaakt. (met de nodige omkoperij) 

 

Hier onder zie je enkele voorbeeld foto's van één van de zovele leuke wandelingen uit LOCKDOWN 1

 

 

Want iedereen is mooi

Want iedereen is mooi

B O U D O I R

Droom jij ook al langer van mooie (sexy foto's) van jezelf? Lees dan zeker deze kleine blog.. Ik werd benaderd door een vriendin van me. Zij wilde dit graag voor haar man. Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen en zei volmondig JA. Ik ging me meteen verdiepen. Wat is haalbaar binnen mijn mogelijkheden (plaats, smaak,..) Daarna nodigde ik Vera uit, ik wist da zij dit al langer in haar gedachte had. Zij zou mijn model en proefkonijn zijn. Ik ben zo blij dat ik deze kans gegrepen heb. Want was was dit een leuke shoot! Samen lachen, babbelen,.. Ik heb nog veel te leren, dat is zeker. Maar toch bied ik deze sessies al graag aan voor iedereen (21+) die graag mooie, elegante maar toch speels en sexy foto's wilt.

 

Zo beleefde Vera deze sessie: "Mindy wist dat ik al een tijdje met de gedachte speelde om een burlesqueshoot te doen. Toen kwam de vraag ineens: wil je mijn model zijn? Na heel veel twijfel ben ik ervoor gegaan en wat ben ik blij! Ik ben superblij met het resultaat . Ik maakte me op voorhand zorgen om het resultaat en was vrij zenuwachtig. Mindy stelde me op mijn gemak en vertelde me welke pose ik best kon aannemen. Na een paar foto's liet ze me even kijken, door al een beetje te zien wat het zou zou worden, kon ik me ontspannen. We hebben vaak gelachen terwijl we samen uitzochten wat mooi en leuk is. Iedere vrouw heeft wel iets waar ze onzeker over is maar we moeten onszelf aanvaarden zoals we zijn. We zijn allemaal mooi op onze eigen manier."

Heb jij ook wel interesse in een boudoirsessie? Klik dan hier.

 

BE you TIFUL